Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam begint in Nederland een steeds grotere naam te krijgen. Het merk past zeer goed bij de cultuur en landschap van Nederland.  Niet alleen staat Shabbies bekend om hun laarzen, maar ook casual schoenen en tassen horen bij het assortiment van Shabbies Amsterdam.

De kracht van Shabbies Amsterdam

Shabbies AmsterdamShabbies Amsterdam is het merk van Fred de la Bretoniere. Fred is niet alleen een van de meest stijlvolle ontwerpers van dit moment, hij staat ook bekend om zijn gebruik van kwalitatief goed en stevig materiaal. Het is niet alleen een mooi product waarmee je kan pronken, maar ook een kwalitatief goed product wat voor een lange tijd mee gaat. Door deze twee eigenschappen heeft Shabbies Amsterdam een vrij stabiele positie veroverd in de markt.

Het design van Shabbies Amsterdam

De schoenen, laarzen en tassen van Shabbies Amsterdam zijn eigenlijk zo ontwerpen dat ze tijdloos zijn. Je kunt ze in vele verschillende kleuren aanschaffen als blauw, zwart, cognac, beige, grijs, rood etc.. Doordat het assortiment van Shabbies Amsterdam in vele kleuren wordt aangeboden kun je een Shabbies Amsterdam product goed combineren met elk outfit. Niet alleen zijn de Shabbies voor vrouwen, maar ook voor mannen.