Shabbies Online

Shabbies kun je zowel online als in de winkel kopen. Het is wel aan te raden om van te voren goed de details van je Shabbie laarzen of Shabbie tas in het echt te bekijken. Op die manier wordt je minder snel teleurgesteld en weet je zeker dat je de goede laarzen of shabbie tas hebt.

Prijs kwaliteit

Shabbie producten

Shabbies hebben een stoere  uitstraling en zijn ook nog vrij uniek. Niet iedereen loopt er namelijk in.
Sommige vinden de Shabbies wat aan de dure kant, daar waar andere ze ook wel duur vinden alleen meer stilstaan bij wat je er voor terug krijgt. De Shabbie laarzen zijn van een stevige robuuste leersoort gemaakt die veel kunnen hebben. Dit maakt het product erg duurzaam, waardoor je er vaak jaren mee doet.

Shabbie Variaties

Er worden veel verschillende Shabbies gemaakt. Het is daarom handig om wellicht eerst goed online te orienteren op de verschillende soorten Shabbie laarzen en Shabbie tassen er zijn.  Er zijn tal van verschillende kleuren als rood, zwart, bruin, blauw of grijs. Er zijn zeker nog meer kleuren beschikbaar dan deze. Het is dus handig om van te voren te bekijken welke kleur je voorkeur heeft om vervolgens de laarzen of specifieke tas te bekijken in de winkel. Hier kun je ze ook gelijk kopen, maar je zou na je definitieve keuze ook online kunnen kijken of de desbetreffende Shabbie laarzen of Shabbie tas ergens in de sale is.

Waar Kopen?

Je kunt dus na je keuze het internet afstruinen om je Shabbies online en wellicht goedkoper te kopen, maar een fysieke winkel heeft ook voordelen. De service die je in de winkel krijgt vindt je misschien erg fijn, waardoor je liever je Shabbies in de winkel koopt dan online. Voor beide is wat te zeggen. Het is maar net waar je persoonlijke voorkeur naar uit gaat. In ieder geval veel plezier met je (nieuwe) Shabbies.