Shabbies Tassen

Shabbies Tassen

Shabbies Amsterdam ontwikkeld naast schoenen ook vele andere producten, zoals bijvoorbeeld portemonnees, etuis en tassen. De tassen vanĀ  Shabbies hebben eenĀ  beetje dezelfde uitstralingen als de schoenen. Ze zijn gemaakt van hetzelfde robuuste leer en voor vele doeleinden geschikt.

Zakelijk

Shabbies Tassen

De Shabbies tassen hebben door de leren uitstraling ook een beetje een chique uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze zeer geschikt zijn voor het bedrijfsleven. Het is een mooie, opvallende accessoire wat je zakelijke outfit compleet maakt. De tassen zijn in verschillende grootte verkrijgbaar. Wanneer je bijvoorbeeld een van de grootste maten hebt, kun je er ook heel goed een laptop in kwijt. Het voordeel hiervan is, dat het niet direct opvalt dat je een laptop bij hebt, terwijl dat met een speciale laptop tas wel het geval is. De kans is dus kleiner dat dieven direct weten dat je een laptop bij hebt.

Lekker Shoppen

De Shabbies tassen zijn ook zeer geschikt voor een dagje shoppen. Wanneer je niet veel grote dingen hoeft te kopen in de stad kun je ze gemakkelijk kwijt in je tas. Verder kun je ze goed combineren met elke outfit, want ze zijn in vele kleren beschikbaar. Verder worden ze door het robuuste leer steeds mooier naar mate je ze vaker gebruikt.

Ander Shabbies producten

Uiteraard heeft Shabbies de tassen zo ontwikkeld dat ze perfect te combineren zijn met de anderen producten van Shabbies. Zo kun je ze bijvoorbeeld perfect combineren met Shabbies Laarzen. Deze laarzen zijn namelijk gemaakt van hetzelfde leer. Een bijpassende tas bij je laarzen match natuurlijk perfect.

Veel plezier met je Shabbies tas (of andere Shabbies producten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>